Новини

Българо-Черногорска Търговско Промишлена Палата е партньор на Годишните награди на b2bmedia

СПЕЦИАЛЕН КОД ЗА ОТСТЪПКА ЗА ЧЛЕНОВЕ НА БЧГТПП: BMNCCI 10

Стартира шестото издание на b2b Media Awards. Крайният срок за кандидатстване е 24 юни 2020 г. БЧГТПП е сред комуникационните партньори на събитието и ще бъде представена в една от категориите. 

Шестото издание на конкурса се провежда в условията на неочаквани затруднения за бизнеса и обществото. Време, в което компаниите показват своите изключителни програми, гъвкавост, иновативност, стратегии и грижа за служителите в усилията си за преодоляване на кризисните обстоятелства.

Тази годин конкурсът ще отличи доказано най-добрите предприемачи, най-иновативните компании, най-устойчивите програми за employer branding, както и социално – отговорни кампаниив отговор на кризата COVID-19, използващи иновативно мислене за постигане на значими резултати.

Журито ще даде своята оценка по критерии като устойчиво и иновативно поведение в необичайна ситуация, оригиналност на идеите и подходите за преодоляване на затрудненията, ефективност от реализацията, новаторство по отношение и на позиционирането на продуктите и на услугите, а също и иновативност в начина, по който са били комуникирани.

В конкурса могат да кандидатстват също проекти с образователна насоченост в сферата на бизнеса, но проекти за подпомагане на различни групи от обществото по време на кризата COVID-19.

Новите категории за 2020 година са: Предприемачество в криза, Кампания с кауза в COVID-19 и Социален проект в отговор на COVID-19.

Вижте кои са категориите в конкурса и заявете своето участие >>>

Източник: https://awards.b2bmedia.bg/